Proteinberiget is

Sådan gør du:

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en meget luftig æggesnaps.
  2. Bland valleproteinpulver og piskefløde og pisk det til flødeskum (må ikke blive for stift).
  3. Pisk æggehviderne stive.
  4. Bland æggesnaps og flødeskum.
  5. Vend de stiftpiskede æggehvider i blandingen.
  6. Fordel isblandingen i 20 portionsforme og stil dem i fryseren. Formene kan godt være engangskop/krus/glas.

TIP: Is med frugtsmag

Is med frugtsmag er smuk og smager skønt.

  1. Tag 200 g hindbær eller andre bær fra frost.
  2. Giv bærrene et opkog i 1 minut.
  3. Blend bærrene.
  4. Fordel frugtmassen over isene i formene.
  5. Vend frugten ganske lidt ned i isen.

På den måde får man en smuk is med frugtstriber i.

Frugten kan dog også blandes jævnt i isblandingen.

Næringsindhold i proteinberiget is