Mad
Måltider
ERNÆRING
ØKONOMI
HYGIEJNE
Værktøjer

morgenmad_klar

Morgenmad

Opskrifter på grød og bagværk samt andre ideer til morgenmadsbordet.

frokost_klar

Det kolde måltid

Opskrifter og idéer til smørrebrød, lune retter, supper, salater og madpakker

aftensmad_klar

Det varme måltid

Færdigtilberedning af mad fra Byens Køkken

mellemmltid_klar

Mellemmåltider

Opskrifter på kager og andet bagværk, desserter, energidrikke og idéer til andre mellemmåltider.

dufte_sansekit_klar

Individuel tilsmagning

Væk sanserne, brug krydderurter og idéer til, hvordan beboerne selv kan tilsmage maden.

Forslag til menuplaner

Hvad skal en dagsmenu indeholde for en småtspisende beboer og en normalt spisende?

Køkkenmaskiner

Æggekoger, rivejern, el-kogeplade, vaffeljern, juicer, og andre remedier til køkkenet.

grundkkken_klar

Grundkøkken

Hvad skal du altid have i køkkenet af råvarer, krydderier og smagsgivere i forhold til smagskompasset?

brug-reste_klar

Brug rester – undgå madspild

Gode råd, brug af fryser, opskrifter på mad af rester

kologi_klar

Økologi

Hvad er Økologi?, Hvorfor arbejder vi med økologi i Odense Kommune?

Halal og vegetar

Hvad er halal og vegetarmad?

Byens Køkken

Byens Køkken manifest, bestilling, levering, kontakt